WINTERBANDEN BESCHIKBAAR!

Bel snel en maak een afspraak!

Autobedrijf LandweerAuto’s verkoopt uitsluitend Lassa banden voor de goedkoopste prijs. Wij zijn al 7 jaar bezig met het verkopen van Lassa banden. De kwaliteit is gegarandeerd, de prijs daaraan gerelateerd. Een goed product voor een prima prijs.

bandenlandweerautos1

Wij leveren altijd een optimale service

Wij verkopen banden in alle maten. Als we iets niet in voorraad hebben zorgen wij ervoor dat deze binnen 4 dagen kan worden aangeleverd. Dus voor een goed service kunt u altijd van te voren bellen met ons. Kortingen zijn bespreekbaar.

NU TIJDELIJK MET 40% KORTING!!!

LASSA

LASSA is een product van BRISA : Bridgestone Sabanci Tyre manufacturing and Trading Inc.
Door een jointventure van 50/50 tussen Sabanci en Bridgestone ontstaan in 1988, kon deze nieuwe onderneming zijn capaciteit en productassortiment drastisch vergroten. Achter het merk staan enorme resources en investeringen die een productenpakket van de allerhoogste kwaliteit garanderen.

bandenlandweerautos2

Grootste bandenfabrieken

De Brisa-plant staat op een terrein van 2 miljoen vierkante meter en de productiehallen beslaan meer dan 350.000 vierkante meter. In 2011 is er een nieuw magazijn opgeleverd van 80.000 vierkante meter. Brisa is een van de grootste bandenfabrieken onder een dak ter wereld en bezit samen met BRIDGESTONE een eigen test-, onderzoek- en ontwikkelingscentrum.

KWALITEIT ZONDER COMPROMISSEN

In deze fabriek worden uitsluitend LASSA en BRIDGESTONE banden geproduceerd voor de locale en Europese markt. ALLE banden gaan automatisch door de OE machines en worden handmatig gecontroleerd. De slogan van Lassa is dan ook al jaren :KWALITEIT ZONDER COMPROMISSEN.

bandenlandweerautos3